NU DANSAR VI IN HÖSTEN!

Här kommer kursprogrammet med start i augusti:

Nya buggkurser startar 24 och 29 augusti 2017!

Välkommen att anmäla dig!

Vill du lära dig att dansa bugg från grunden eller utveckla dina kunskaper inom dansen? Då kan vi presentera alternativ med buggkurser. Till kursen kan du komma med en partner, men i det flesta fallen går det bra att komma ensam.

Våra nivåer på kurser: 
  • Bugg Grund 1 = För dig som inte dansat tidigare eller för dig som har gått kurs för länge sedan och vill repetera grunderna– tisdagar, 19.00–20.30, Möbeln, Tierp, start 29/8, 8 ggr. Instruktör Ellinor Haglund.
  • Bugg Fortsättning 1 = För dig som gått Grundkurs 1 och 2 eller har motsvarande kunskaper – torsdagar, 18.00-19.30, Folkets Hus, Karlholm, start 24/8, 8 ggr. Instruktör Kjell Mattsson.
  • Bugg Medel = En grupp för er som vill fortsätta dansa och öva på det man lärt sig i de övriga kurserna – torsdagar, 19.30-21.00, Folkets Hus, Karlholm, start 24/8, 8 ggr. Instruktör Kjell Mattsson.
Deltagaravgift: 8 ggr, 500 kr, ungdom t.o.m. 20 år, 350 kr. Medlemsavgift: 100 kr tillkommer per person och år. 

Mer information om våra kurser hittar du under fliken Kurser i menyn där du också anmäler dig.
    
www.karlholmsbugg.se – facebook:  @karlholmsbugg

Obs! Du vet väl att Friskvårdsbidraget gäller för våra danskurser! Vi skriver ut kvitto på din betalda kursavgift.

Vi ser fram emot en ny säsong och kommer att anstränga oss för att du ska få bästa möjliga utbyte och utveckling när du väljer att dansa hos oss! Men det är ni som är medlemmar som är föreningen! Kontakta oss via kontaktformuläret.Startsöndag för höstens motionsdanser på söndagar är den 27/8!

Varje söndag mellan 18.00-20.00 är vikt för Motionsdans på Folkan i Karlholm.

Motionsdansen ingår i Medlemsavgiften!

Liveband kommer att spela vid ett par tillfällen på söndagar under hösten! För mer info följs oss här på hemsidan och även på facebook @karlholmsbugg